ЗА КОМПАНИЯТА

„БУЛМИНВЕКС–ГБ“ EООД предлага на потребителите 100% натурален билков чай с търговската марка „Билкокооп“, произведен в България от български билки. Лечебната и тонизираща сила на родната природа, събрана в грижливо селектирани смеси от висококачествени български билки, без оцветители, ароматизатори или други добавки....

Прочетете повече
 • Серия „Свежест“, филтър с конец.

  Серия „Свежест“ е 100% натурален билков чай в кутии по 20 броя индивидуално опаковани  филтър с конец.

  Опаковката на тази серия чай е филтърно пакетче с конец и етикет, поставено в хартиен плик, изработен със свеж и добре разпознаваем дизайн. Така опакован, той може да се ползва в домашни условия или да се предлага и на обществени места: чайни, кафенета  и др.

 • Серия „Свежест“, плик филтър с конец

  Серия „Свежест“ е 100% натурален билков чай кутии по 20 броя, индивидуално опаковани в плик филтър с конец.

  Опаковката на тази серия е филтърно пакетче с конец и етикет, поставено в художествено оформен полипропиленов  плик със свежо цветово съчетание, осигуряващо лесно разпознаване на вида чай. Качеството на индивидуално опакования филтър гарантира запазването на вкусовите качества и аромата  на чая  независимо от това кога е отворена търговската опаковка и възпрепятства смесването на аромата на чая с външни миризми.

 • Серия „Природа“, филтър без конец

  Серия „Природа“ кутии по 20 броя е 100% натурален билков чай с филтър без конец. Предлага се в широка гама. Подходящ за употреба вкъщи и на работното място.

 • Серия „Здраве“, филтър без конец

  Серия  „Здраве“ кутии по 20 бр - 100% натурален билков чай с филтър без конец. Разработени от нас със съдържание на внимателно подбрани билкови смеси с доказан благоприятен ефект при дискомфорт и неразположение.